Despre noi

Infiintata la inceputul anului 2014, societatea comerciala GLAF 4 ALL S.R.L. este specializata in comercializarea glafurilor din PVC si aluminiu, debitate la cota. Deasemenea, ne-am specializat in producerea de plase pentru insecte. In oferta noastra gasiti si diverse accesorii din industia de ferestre si usi, cum ar fi: suruburi de montaj, suruburi diverse, accesorii plase de insecte, profile de plasa de insecte, cale de diferite dimensiuni, capace pentru glafuri, spuma pentru montaj, etc.

Firma a fost infiintata in urma sesizarii nevoii de pe piata de ferestre si usi romaneasca, de glafuri debitate la cota. Astfel, noi ne asumam resturile rezultate in urma debitarii, executam dimensiunile exacte comandate de dumneavoastra si va transportam in maxim 24 de ore marfurile la sediile dumneavoastra sau, la cerere, in santierele unde va desfasurati activitatea.

 

Suntem o companie tanara, insa conducerea companiei este formata din oameni cu experienta de peste 15 ani in industria de ferestre si usi din Romania.

Suntem incantati sa primim orice solicitari din partea dumneavoastra si satisfactia noastra este deplina numai in urma obtinerii feedback-ului pozitiv din partea clientilor nostri.